Workshop ‘Tienstappenplan’ voor succesvol solliciteren

0

Sneek – Succesvol solliciteren vraagt om het maken van een plan. Nietstilzitten, het platform voor werkzoekenden in Zuidwest Friesland, organiseert een workshop waarbij je in tien stappen de bouwstenen voor een goed plan leert. De workshop vindt plaats op maandag 20 november in Poort 20 in Sneek.

De workshop begint met een korte inleiding over de arbeidsmarkt. Trainer Pieter Dijkhuis laat zien hoe de arbeidsmarkt werkt en waar kansen liggen. Daarna leggen de deelnemers onder zijn begeleiding in tweetallen de basis voor hun eigen 10-stappen-plan.

Pieter Dijkhuis is eigenaar van Xpressy, een bedrijf dat mensen begeleidt naar een (nieuwe) baan. “Ik help mensen wat minder bescheiden te worden. Bij een sollicitatie moet je de beste versie van jezelf laten zien. En dat kun je leren”, aldus Dijkhuis.

Aanmelden voor de workshop kan via www.nietstilzitten.nl. Dankzij een schenking van de stichting Solewe zijn er voor deelnemers geen kosten aan verbonden. Het is wel noodzakelijk om je gratis in te schrijven bij Nietstilzitten en je voor de workshop aan te melden. Beide kan op de website www.nietstilzitten.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De workshop begint om half twee en duurt ongeveer tot half vijf. In verband met deze workshop is het Nietstilzitten Café deze middag gesloten.

Fotobijschrift: Trainer Pieter Dijkhuis: “Sollicitanten moeten de beste versie van zichzelf laten zien.”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend