Sneker Weerman: Meest bewolkt, later op de dag regen

0

Sneek – Komende dagen krijgen we te maken met nattigheid en ook de wind zet af en toe een flinke tand bij. Vandaag bewolking, ook wat zon, later in de middag valt er wat lichte regen. De zuidwestelijke wind wordt op het Sneekermeer matig tot (vrij) krachtig en wordt het wat zachter als de afgelopen dagen. De maximumtemperatuur wordt een 10 à 11 graden.

Vanavond valt er nog lichte regen, later in de nacht wordt het droog. De temperatuur 8 graden als minimum.

Morgen staat er een stevige wind uit het west tot noordwesten, op het Sneekermeer matig tot krachtig, in een bui windstoten. Er vallen buien, maximumtemperatuur 11 graden.

Kijken we nog even naar het weekend, dan valt er zaterdagmorgen regen, in de middag enkele opklaringen, maar een bui blijft mogelijk. Zondag opnieuw buien, wind op beide dagen uit het noordwesten, matig tot (vrij) krachtig. De temperatuur weer wat lager met 9 graden.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend