Winterlopen AV Horror weer van start

0

Sneek – Het is inmiddels een traditie geworden: de AV Horror Winterlopen, voor volwassenen èn de jeugd. Elke eerste zondag van de maanden november, december, januari en februari kunnen leden en niet-leden, getraind of ongetraind, zich wagen aan een parcours van 8,9 km vanaf het sportpark Schuttersveld. In verband met de Berenloop op 5 november wordt de eerste Winterloop een week eerder gehouden, nl. de laatste zondag van oktober.

Om precies 11.00 uur klinkt het startschot voor de 8,9 kilometers van de Winterloop voor de volwassenen. De kosten voor de 4 winterlopen zijn € 12,- incl een prachtig loop t-shirt. Voorafgaand hieraan, om 10.30 uur, komt de jeugd, vanaf 6 jaar, in actie voor hun rondje op het Schuttersveld van 1 km. Voor deelname  aan deze 4 jeugdlopen betaal je maar €5,- incl. een loop t-shirt. Je kunt natuurlijk ook 1 loop doen. Na afloop van iedere loop worden alle deelnemers getrakteerd op een overheerlijke knop snert en voor de jeugd is er warme chocolademelk. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Hotel van der Valk Sneek, Kuipers Woudsend en Running Center Leeuwarden.

Bij deelname aan minimaal 3 winterlopen in een seizoen maak je kans op een podiumplaats in het klassement dat wordt opgemaakt na de vier edities. De snelste loper en loopster over 3 van de 4 lopen wordt uitgeroepen tot Winterkoning en Winterkoningin !

Het loopshirt krijg je bij het afhalen van je startnummer. Met je startnummer kun je aan àlle Winter Jeugdlopen meedoen. We maken dit jaar weer gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Bewaar je startnummer dus goed voor àlle lopen.

Voor meer informatie en de inschrijvingslink kun je kijken op de website of facebookpagina van AV Horror. Schrijf je snel in voor deze gezellige loop! Startpunt en finish: Atletiekbaan van AV Horror, Thomas Zandstrastraat 2, 8602 CW Sneek

Foto Jolanda Siemonsma

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend