De Talenten Coöperatie Fryslân van start in Sneek

0

Sneek- Woensdagavond 11 oktober j.l. is De Talenten Coöperatie Fryslan officieel gestart bij MiXL in Sneek. De eerste 14 Friese ondernemers sloten zich gezamenlijk aan bij de innovatieve organisatie veranderaars van De Talenten Coöperatie om gezamenlijk hun slagkracht te vergroten. De Friese coöperatie is de tweede coöperatie die in navolging van Groningen is gestart.

 De Talenten Coöperatie (DTC) eind 2016 opgezet door Arjen van der Werf en Arnold de Jong – staat voor “het anders organiseren van werk”. Ingegeven door de continue veranderingen op de arbeidsmarkt vonden deze twee oud-Rabobank bankiers het tijd voor een nieuw soort coöperatie; gericht op de zakelijke dienstverlening.

” Wij verenigen zelfstandigen (ZZP-ers) die van elkaar leren , gebruik maken van elkaars netwerk en gezamenlijk grotere klussen aanpakken” aldus Arjen. Dit doen wij zónder overhead, aanbrengfee of andere ballast maar mét positieve energie. Arnold vult aan: “We werken op een Agile manier: snel, krachtig en zonder hiërarchie. Zelfs voordat DTC Frylan bestond, waren de eerste klussen al in gang gezet. De energie is goed en onze ambitie is GROOT” .

Meer weten over De Talenten Coöperatie Fryslân? Check www.detalentencooperatie.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend