Elf deelnemende partijen aan verkiezingen Súdwest-Fryslân

0

Sneek – Aanstaande vrijdag 13 oktober om 16.00 uur is er in het gemeentehuis Sneek een openbare zitting van het centraal stembureau, onder voorzitterschap van burgemeester Apotheker. Deze middag worden de kandidatenlijsten voor de gemeenteraadsverkiezing van 22 november in Súdwest-Fryslân vastgesteld en gepresenteerd. Door loting zal de nummering van de nieuwe partijen plaats gaan vinden.

Partijen die zich hebben aangemeld voor de verkiezingen van 22 november zijn: VVD, PvdA, CDA, D66, FNP, Gemeentebelangen Totaal Lokaal (GBTL), ChristenUnie, SP, GroenLinks, Partij voor de Bijstand en JONG. Opvallend is het ontbreken  van 50Plus en de PVV, waarvan werd verwacht dat zij zich in de verkiezingsarena zouden begeven.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend