Drukbezochte Provinciale PCOB dag in Zuiderkerk

0

Sneek Maar liefst 375 leden van de Protestant Christelijke Ouderen Bond uit heel Friesland gaven vandaag acte de présence tijdens de Provinciedag in de Sneker Zuiderkerk. Uit alle Friese windstreken waren de vitale ouderen naar de Waterpoortstad getogen om er met elkaar te genieten van een gevarieerd programma. Kunstschilder Jan Kooistra gaf  ’s morgens een lezing over zijn schilderijen. Hij noemt zijn werk ‘verdroomde werkelijkheid’ of ‘schilderachtig realisme’.

Nadat de deelnemers met elkaar van de lunch hadden genoten bestond het middagprogramma uit optredens van het ‘Christelijk Seniorenkoor Friesland’ onder leiding van mevrouw Grietje Dam. De samenzang van Fryske evergreens werd begeleid door de heer D. van Wieren. Tussen de muzikale optredens wist Sneker stadsdichter Henk van der Veer het publiek te boeien met verhalen en poëzie.

Foto: Douwe Hoekstra

 

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend