De Flits van Snits brult naar de Belgische Leeuw

0

Maldegem – Op 20 augustus heeft Leon Brinksma alias de Flits van Snits met zijn piloot Aalzen Alma deelgenomen aan de  G- Wielerwedstrijd met ID cycling in Maldegem België. De overall winnaar werd Kris Bosmans (C3, met een hemiplegie) die op de Paralympische Zomerspelen 2016 in Rio nog tweede werd.

Wielrennen Maldegem leon en aalzen

Leon Brinksma en Aalzen Alma, de Fryske tandem, startten in dit grote veld, waaronder vele oud-deelnemers aan de Paralympics met het NK Tijdrijden waarop zij Nederlands Kampioen werden, nog in de benen. En werden eerste in de categorie tandem en tiende overall. Een prima prestatie waarmee ze het ID Cycling Nederland internationaal goed op de kaart hebben gezet.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend