Flits van Snits wint Ronde van Utrecht

0

Sneek / Utrecht – De Flits van Snits  snelde op 24 juni 2017 voor het derde opeenvolgende jaar naar de overwinning in de koers van de Ronde van het Wilheminapark voor ID-Cycling te Utrecht.

Of ze van start gingen voor één kilometer zo hard vertrok de Flits van Snits met Leon Brinksma en Aalzen Alma.  Alleen Davy Mertens kon het spoor volgen. Davy nam trouwens nog een paar keer over en probeerde zelfs nog een keer weg te sprinten.

Toch won de Flits van Snits de eindsprint met meer dan een lengte voorsprong op Davy. De andere tandem met, Sven en Perry Megens kregen één ronde (alle andere deelnemers werden op minstens twee ronden gereden) aan hun koersbroek en werden keurig 3e. Het parcours was door de regen glad en daardoor moeilijk te berijden. Toch wist de Flits van Snits nog een gemiddelde te halen van ruim 39 km per uur op het traject van ruim 36 kilometer.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend