Prijs voor verkooprecord ontkalker van Everlake Sneek

0

Sneek – Eccellente, een van de webshops van ecommerce-onderneming Everlake uit Sneek heeft recentelijk haar 200.000ste flesje ontkalker verkocht en kreeg van de producent van de Eccellente snelontkalker een prijsbeker overhandigd Een prachtige mijlpaal. Everlake oprichter/ eigenaar Dirk Jan Pheifer over zijn succes.

Eccellente opende haar digitale deuren in 2008, als webwinkel voor espressomachines. De koffiecultuur kwam maar langzaam op gang in Nederland en de verkoop van espressomachines leek Dirk Jan Pheifer een gat in de markt. Niets bleek minder waar. “Ik heb niet één machine verkocht”, vertelt Dirk Jan. Naast in meerdere webshops kwamen de machines ook in de grote elektronicaketens van Nederland te liggen. “Maar een koffiemachine heeft wekelijks koffiebonen nodig”, zegt Dirk Jan. “Dus ben ik een eigen merk koffiebonen gaan ontwikkelen. En ook dat verkocht voor geen meter.” Koffiebonen zijn er in soorten en maten te koop bij supermarkten dus zijn mensen minder snel geneigd ze online te bestellen.

“Toen vroeg een klant of wij ook ontkalkers verkochten”, vertelt Dirk Jan. “Zo is de samenwerking met Tim Kugelmann van Neo Chemie BV begonnen. Zij zijn ontkalkers gaan ontwikkelen voor Eccellente. Kleine, één portie flesjes. En het belangrijkst? De flesjes zijn een stuk goedkoper dan de gemiddelde ontkalker” Het idee om ontkalkers te verkopen sloeg wel aan. En onder het mom van: drie keer is scheepsrecht, is in een aantal jaar de verkoop explosief gegroeid. Eccellente is nu marktleider in de verkoop van ontkalkers en onderhoudsmiddelen voor koffiemachines en voorlopig zit de groei er nog steeds in.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend