Blanken Maritiem Service naar Sneek

0

Sneek – Blanken Maritiem Service, van 10 t/m 15 februari 2017 te vinden in het WTC Expo op Boot Holland, vestigt zich na deze beurs op de nieuwe locatie in Sneek aan de Oude Oppenhuizerweg 93 8606 JD Sneek.

Blanken Maritiem Service is een jacht elektronica bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren, installeren en onderhouden van navigatie-, communicatiemiddelen en aanverwante producten aan boord van pleziervaartuigen. Het werkgebied is hoofdzakelijk Noord Nederland en het bedrijf heeft al zo’n 15 jaar werkervaring in deze branche. Voor verkoop en installatie kunnen klanten terecht op de nieuwe locatie waar genoeg (gratis) aanmeerplaatsen aanwezig zijn. Vanzelfsprekend kan dit ook op locatie bij klanten thuis.

Blanken Maritiem Service is een gecertificeerd bedrijf en erkend installateur in de watersport en werkt dan ook met uitsluitend gerenommeerde leveranciers zoals Raymarine, Simrad, Garmin, Webasto, Mastervolt en Victron. Het bedrijf zorgt voor een goede persoonlijke begeleiding en kan indien nodig een installatietekening leveren. Door de jarenlange ervaring is er de nodige kennis in huis om de apparatuur te kunnen programmeren, repareren en te installeren. Daarnaast is er een representatieve showroom op locatie, waar de apparatuur “live” kan worden bekeken. Blanken Maritiem Service is zowel via de weg als het water makkelijk bereikbaar.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend