Gezellige hightea voor bewoners Frittemahof

0

Sneek – Woensdag 18 januari 2017 organiseerde een groep Friese dames onder de naam Project S Fryslan in Frittemahof (Sneek) een hightea voor haar bewoners.

Snekers zussen Esther en Paula reageerden op de Project S-oproep op Instagram en stonden daarmee aan de wieg voor deze hightea. Samen met Anke, Nynke, Anouska, Debbie en Martsje hebben ze de uitdaging aangenomen om in de donkere wintermaanden een activiteit te organiseren voor ouderen. Hiervoor vonden ze een geschikte locatie bij Frittemahof (zorggroep Patyna) in Sneek.

Samen, Sneek, Senioren: Project S brengt gezelligheid2017-project_S_hightea-frittemahof (4)

Een voor een schuiven de bewoners aan de gedekte tafel, die bijna de hele lengte van de zaal bestrijkt. “Wat gezellig en dat servies… Prachtig”, is een van de vele enthousiaste reacties. Niet veel later genieten alle bewoners van de hightea met hartige en zoete lekkernijen, waaronder de typisch Sneker vanillestaafjes. Toch is de gezelligheid aan tafel niet het enige dat de gasten geboden wordt. Wie dat wil, kan namelijk ook op de foto of genieten van een handmassage.

De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op deze activiteit en is iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze gezellige middag in Frittemahof ontzettend dankbaar.

Lees meer over Project S en de Instaswap Foundation op instaswap.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend