Kliniek Tandheelkunde Sneek met Cinemizer op TV

0

Sneek – Komkommertijd in de zomermaanden? Zo lijkt het, maar in Nederland wordt er stevig doorgewerkt. Iedere donderdag wordt het TV programma ‘Nederland werkt door’ live uitgezonden op locatie door het Trendwatchers-duo Lieke en Richard Lamb, over de actualiteit; ondernemerschap; trends en innovaties. Doris Post, praktijkmanager van Kliniek Tandheelkunde Sneek, heeft een demonstratie gegeven van de VR oplossing van Carl Zeiss, de Cinemizer. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt patiënten op deze innovatieve wijze de mogelijkheid om de behandeling heel relaxed te ondergaan.

De Cinemizer is een virtual reality bril, met een strak design, die de patiënt tijdens de behandeling op kan zetten als afleiding van de behandeling. De Cinemizer wordt aangesloten op de smartphone waardoor de patiënt heerlijk kan genieten en ontspannen door het kijken van films, luisteren naar muziek, een virtuele rondleidingen beleven of zelfs verder kan lezen in het favoriete boek. De Cinemizer zorgt voor een unieke beleving tijdens de behandeling en kan zelfs films en rondleidingen in 3D afspelen, waardoor je als patiënt een compleet andere wereld induikt en de tandbehandeling als het ware ‘vergeet’. De high-contrast display zorgt voor levendige kleuren en diepte met een sterk contrast, de licht gewicht bril zorgt voor een optimaal draagcomfort. Kliniek Tandheelkunde Sneek laat op die manier patiënten een nieuwe wereld ervaren om bij te dragen aan het welzijn van de patiënten tijdens behandelingen. Als meest innovatieve Kliniek in Noord Nederland introduceerde Kliniek Tandheelkunde Sneek al Teeth in an Hour en de behandeling onder volledige narcose in haar eigen Kliniek

Tandarts Implantoloog Frank Post: “De eerste testresultaten van de Cinemizer bij behandelingen zijn veelbelovend. Naar de tandarts gaan wordt door veel Nederlanders als niet plezierig ervaren. In onze Kliniek streef ik er naar patiënten maximaal comfort te bieden tijdens de behandeling. De Cinemizer is een uitstekende ondersteuning om patiënten met angst de behandeling zo ontspannen mogelijk te laten ondergaan.“

Patiënten hebben de keuze bij een behandeling om deze unieke wereld te beleven tijdens een behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend