Cheque van €2500 voor Aangepast Zeilen Sneek

0

SNEEK – Tijdens hun nieuwjaarsreceptie op zaterdag 2 januari hebben de 3 Sneker Odd Fellows loges een cheque van €2500 overhandigd aan Maria Poiesz van de Stichting Aangepast Zeilen Sneek.

Afgelopen jaar had de Commissie Maatschappelijke Activiteiten (CMA) van deze 3 loges zich ten doel gesteld om door middel van diverse activiteiten zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de Stichting Aangepast Zeilen Sneek (SAZS).

Deze stichting geeft namelijk mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking de mogelijkheid om de zeilsport te beoefenen. Deze organisatie wordt begeleid door een grote groep vrijwilligers en is volledig afhankelijk van giften c.q. subsidies. Een fantastisch initiatief, waardoor deze mensen toch weer een beetje kunnen genieten van deze prachtige sport doordat er allerlei technische snufjes aan de zeilboot worden toegevoegd zoals een joystick waarmee het roer, de fokkeschoten e.d. bestuurd kunnen worden.

Op de foto een zeer blijde en gelukkige voorzitter Maria Poiesz die uit handen van de voorzitter CMA van de 3 loges een cheque krijgt overhandigd van 2500 euro.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend