Expo Joke Plomp en Karen Versloot in Galerie Bax

0

Sneek---LeeuwenburgSneek– In Galerie Peter Bax aan de Singel te Sneek vindt van 25 januari tot en met 8 maart 2014 de expositie plaats van Joke Plomp uit Hasselt en Karen Versloot uit Groningen. De expositie start zaterdag 25 januari met een inloopdag van 10.00 – 17.00 uur. In de namiddag wordt de inloopdag opgeluisterd met muziek gespeeld door studenten van het Kunstencentrum Atrium. Iedereen is hierbij van harte welkom, ook zonder uitnodiging.

Joke Plomp (Hoogeveen, 1952) woont op een karakteristieke terpboerderij in het schitterende gebied tussen het middeleeuwse Hanzestadje Hasselt en Zwolle, daar waar Vecht en Zwarte Water tezamen komen. Zij schildert en exposeert in eigen atelier/Galerie waar zij ook workshops geeft. Al heel wat jaren verzorgt Joke schildercursussen in België, Frankrijk en de laatste jaren met name in Nederland: in Diever en bij het kunstcentrum Expoor in Ulrum (Groningen) en op aanvraag in eigen atelier.

Sneek---Leeuwenburg

Karen Versloot (Delft 1961) zorgt met haar keramiek voor de completering van deze aansprekende expositie. Deze in Groningen woonachtige keramiste is lid van de Stichting Noord-Nederlandse Keramisten, aan wie Galerie Peter Bax al jarenlang regelmatig een podium biedt om werk van een aantal van de leden te exposeren.

Van tijd tot tijd wordt er dan ook de gelegenheid geboden solo met hun werk naar buiten te treden. Nu is het de beurt aan Karen, die aanvankelijk is opgeleid aan het Conservatorium met als hoofdvak Algemene Muzikale Vorming. Daarna volgde zij van 1998 tot 2001 jaarcursussen pottenbakken, keramiek en porselein aan het Kunstencentrum te Groningen.

doos-expositie-Zeist

Tijdens de expositie vindt er weer een Meet & Greet plaats, waarbij gegeten kan worden met de kunstenaars aan tafel. Hiervoor dienen geïnteresseerden zich aan te melden. Kijk op www.baxkunst.nl voor meer informatie.

De openingstijden van de Galerie zijn: Dinsdag t/m vrijdag 13:30 – 18:00 uur, donderdag koopavond 19:00 – 21:00 uur, zaterdag 10:00 – 17:00 uur.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend