Speelgoedbank Friesland van start in Sneek

0

speelgoedbank-puzzelkast[2]Sneek – Na maanden van intensieve voorbereiding gaat Speelgoedbank Friesland op zaterdag 26 oktober officieel van start. Om 10 uur gaan de deuren van het nieuwe onderkomen aan de Top 2a in Sneek open. Speelgoedbank Sneek zamelt speelgoed in en stelt dit beschikbaar aan gezinnen die daar zelf geen financiële ruimte voor hebben.

Met de opening van het uitgifte- en innamepunt bereikt de speelgoedbank een mijlpaal. De afgelopen maanden is veel speelgoed ingezameld, maar er was nog geen mogelijkheid om het beschikbaar te stellen. Nu dat wel kan, verwacht Speelgoedbank Friesland talrijke kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen blij te kunnen maken.

logo speelgoedbank friesland

Speelgoedbank Friesland houdt rekening met een toenemende vraag en zoekt daarom vrijwilligers die kunnen helpen bij het sorteren en uitgeven van het speelgoed. Ook is het mogelijk als donateur het initiatief te ondersteunen. Op 30 november en op 20 december is de speelgoedbank ook open.

Informatie: www.speelgoedbankfriesland.nl

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend