Souldada-zangeres Maeike Sijtsma overleden

0

STIENS – De 29-jarige Friese zangeres Maeike Sijtsma uit Stiens, leadzangeres van de band Souldada,  is vrijdag plotseling overleden. Ze werd bekend als een van de drie zangeressen van Three-Ality, in 2002 de winnaars van Liet, en volgde Janna Kousios op als de leadzangeres van Souldada.

Op de site van Souldada schrijft Herman Woltman uit Sneek: Vrijdag 5 oktober 2012 stond de wereld even stil door het plotselinge overlijden van Maeike Sijtsma. Maeike was sinds 2008 zangeres van Souldada. Maeike heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de Cd Oer de grins. Behalve haar muzikale gaven was ze een sociale jonge vrouw die zeer geliefd was bij haar collega’s. (foto Souldada)

Condoleanceregister bij Mensenlinq.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend