Pink Project trekt in Sneek 5000 bezoekers

0

SNEEK – Maar liefst 5000 mensen kwamen zaterdagavond af op het Sneker Simmer openluchtconcert in Sneek. Dit laat de organisatie Theater Sneek/ Sneker Simmer weten. Hiermee trok het programma dat om 20.00 uur begon, met als hoogtepunt The Wall Live door Pink Project om 22.00 uur, het beoogde aantal bezoekers.

Omdat de in- en uitstroom van het publiek zich verspreidde over de gehele avond kon de organisatie zich evengoed houden aan de veiligheidseisen in de vergunning. De capaciteit van het terrein laat een kleine 3500 bezoekers toe. Dit was door de gemeente Súdwest Fryslân in samenwerking met de politie als richtlijn aangegeven. Hierdoor was de organisatie verplicht bij te houden hoeveel personen het terrein betraden en kon er een adequate telling worden gedaan.

Het openluchtconcert verliep rustig en zonder problemen.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend