Eerste Sneker Simmer matinee verregend

0

SNEEK – Wat zondagmiddag op de Marktstraat in Sneek een ‘spirit of the dance’  matinee had moeten worden werd een ‘spirit of the rain’ optreden. Zo verwoordde Theater Sneek directeur Ben van der Knaap de culturele oprisping van The Dolmen op de Marktstraat. Het podium met de bijbehorende versterking bleek niet geheel regenwater-proof want toen een van de Dolmen zijn elektrisch versterkte mondharmonica aan zijn mond zette (nadat het podium was geteisterd door een spontane wolkbreuk) bleek niet zijn mondharmonica elektrisch te worden versterkt maar zijn lippen.

Reden voor de muzikanten om uit te wijken naar de veiligheid van de regenwaterdichte parasols van de Snekers horeca en het optreden akoestisch te vervolgen. Het was duidelijk te merken dat het enthousiasme er was bij de ‘Celtic musicians’, maar de verstaanbaarheid was onder de grote parasols en uitvalschermen, waar het geluid ‘dood sloeg’ , vrijwel nul komma nul.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend