Geen SBS6 Sneekweek journaal

0

SNEEK -Er komt dit jaar geen SBS Sneekweek journaal zo wist KWS bestuurslid Gerlof van der Werf tijdens de Sneekweek persconferentie te melden. “We kwamen, populair gezegd, niet rond met SBS over de uitzendtijd. Wij wilden niet na half elf op de avond omdat je op dat moment de kijkcijfers over de hele linie naar beneden ziet duikelen. Wat we in ieder geval dit jaar wel gaan doen dat is het weerbericht van Piet Paulusma elke dag uitzenden vanaf het Starteiland en daarnaast krijgen we gedurende de Sneekweek in Hart van Nederland Shownieuws elke dag een paar minuten.

Dat wordt ook gekoppeld aan een aparte vaste omroepster zodat de Sneekweek ook een beetje een gezicht krijgt. Verder haan we in september hard aan de slag met SBS om alles voor de Sneekweek van 2012 perfect te regelen.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend