CD-Presentatie Fries Mannen Ensemble en Judith Sportel

0

BOLSWARD –  Op zondag 10 april om 15.30 uur vindt er een bijzonder concert plaats in de Martinikerk te Bolsward. Het Fries Mannen Ensemble o.l.v. Jan Brens presenteert zijn nieuwe CD die samen met de bekende sopraan Judith Sportel is opgenomen in voornoemde kerk.

Zoals bekend gaat al het geld, dat het solistenkoor bijeenzingt naar de stichting “Nobody’s Child”, die zorg draagt voor het onderwijs van een bijzondere meisjesschool op Sri Lanka. De kinderen, die hier les krijgen zijn na de Tsunami van 2004 als grotendeels wezen, zowel geestelijk als lichamelijk misbruikt. Afgelopen januari zijn studiodirecteur Siep Dijkstra (van de Hitfabryk in Giekerk) met PR-man Koop Lammertsma en zijn vrouw Hannie naar Sri Lanka gereisd om vele duizenden euro’s ter plaatse af te leveren. Op eigen reiskosten hebben zij ervoor gezorgd, dat de school weer een jaar kan draaien. Bovendien was er extra geld voor een aantal computers voor deze doorgaans kansarme kinderen.

Een bijzondere band heeft het mannenensemble met Jan Brandsma uit Sneek. Deze weldoener voor daklozen en zwervers heeft voor zijn activiteiten in Sneek en wijde omgeving al veel erkenning gekregen via provinciale en landelijke media. Bij alle concerten is Jan Brandsma aanwezig om een korte toespraak te houden in de stijl van zijn bijbelse werkzaamheden

Als PR-man van de stichting “Nobody’s Child” zal Douwe Heeringa de presentatie van de concertmiddag verzorgen. Het concert is gratis toegankelijk.


Reageren

X
X

Deel dit met een vriend