Ale de Boer van Harkemase Boys naar ONS Sneek

0

SNEEK – Verdediger Ale de Boer van Topklasser Harkemase Boys speelt volgend seizoen in het shirt van ONS Sneek. De Boer, die tot twee jaar terug bij Cambuur in de A-selectie speelde, was ook vorig jaar al dicht bij een akkoord met ONS Sneek. De topklasse lonkte echter en hij koos voor het avontuur bij Harkemase Boys.

Nu een jaar later komen partijen dus alsnog bij elkaar. De Boer treft bij ONS Sneek vele bekenden uit zijn Cambuur periode en kan zich prima vinden in de gezonde ambities van de club. De Boer is een speler die op meerdere plaatsen in de verdediging kan spelen. Hij heeft het afgelopen jaar in de topklasse vrijwel onafgebroken in de basis gespeeld en kent het klappen van de zweep van het topamateurvoetbal dus inmiddels.  (foto tweenul.nl)
 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend