Klaas Jan Semplonius trekt de kar voor Totaal Lokaal

0

SNEEK – Klaas Jan Semplonius uit Workum wordt lijsttrekker van een van de nieuwe partijen, Totaal lokaal (TTL), die aan de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november meedoen.

Totaal Lokaal komt uit de Fan Underen Op kring en heeft derhalve niet al te veel sympathie voor de manier waarop de besluiten omtrent de gemeentelijke herindeling tot stand zijn gekomen. "De respectievelijke raden zijn te veel meelopers geweest" vindt Semplonius, waardoor bestuurders hun gang kunnen gaan. TTL wil daar paal en perk aan stellen. De sportschoolhouder uit Workum kwam al eerder in aanvaring met de politiek en hanteerde toen een weinig conventionele methode om zijn standpunt duidelijk te maken.

De partij wil het referendumrecht voor inwoners van gemeente, kernen en wijk, elk op hun eigen niveau om zelf over hun specifieke problemen te kunnen oordelen en beslissen. Verder wil de partij voorkomen dat er een belangenstrijd gaat ontstaan tussen 'stad en land' .

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend