4 & 10 Mijl van Sneek (individueel)

De inschrijving opent vrijdag 9 februari 12.00!

De 4 & 10 Mijl van Sneek is een hardloopwedstrijd van 4 (6,4km) of 10 Engelse mijl (16,1km) dwars door Sneek. De negende editie zal plaatsvinden op zondag 26 mei. Ook dit jaar wordt dit sportevenement weer georganiseerd door GrootMedia. Of je nu een fanatieke wedstrijdloper bent, of net begint met hardlopen, de 4 & 10 Mijl van Sneek heeft voor ieder wat wils.

Waterposten
4 mijl parcours
Waterpost na 3km.

10 mijl parcours
Waterpost na 6 en 12 km

Bij de finish ontvangen alle lopers een bidon water.

Uitslagen
Na het binnenkomen van de laatste lopers per afstand verschijnen de uitslagen zo snel mogelijk op uitslagen.nl. De uitslagen zullen ook gedeeld worden via de kanalen van GrootSneek.nl.

Uitslagen 2023 editie

Tijdregistratie
De tijdregistratie van de 4 en 10 mijl wordt gedaan door Racetimer. Dit gaat doormiddel van een chip in het startnummer. Bij de start en de finish liggen matten opgesteld om de tijden vast te leggen.

In de uitslagen worden de bruto en netto tijden vermeldt. Uitslagen worden op basis van de bruto tijden opgemaakt. De netto tijd geeft aan wat je werkelijke prestatie geweest is.

Starttijden
Voor de 4 en 10 mijl afstanden zullen er geen startvakken zijn, Geef snelle lopers voorrang om op de voorste rij plaats te nemen.

Om 14.00 zal de 10 mijl afstand van start gaan en om 14.15 de 4 mijl. Deelnemers worden geacht om tijdig  in het startvak aanwezig te zijn.

Startnummers afhalen individuele loop
De startnummers worden niet toegestuurd. De startnummers dienen bij Theater Sneek te worden afgehaald. De tijden voor het afhalen van de nummers zal nog worden gecommuniceerd. De startnummers zullen op alfabetische volgorde liggen. Bij de ingang van het theater zal een bord staan waar je je naam op kunt zoeken en kunt zien welk nummer hierbij hoort.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking voor individuele lopers vindt plaats op volgorde van binnenkomst De prijsuitreiking van de businessteams vindt plaats door optelling van de drie snelste netto tijden. De prijsuitreiking van de 10 Mijl en de 4 Mijl afstand en de teamlopen zal 16.00 plaatsvinden. 

Parcours
Het parcours van de 4 mijl afstand is gelijk aan de 2023 editie.

Bekijk hier de 1e ronde

Bekijk hier de 2e ronde

Dit jaar is er voor het eerst ook een 10 mijl afstand we hebben een prachtige route voor je in petto. Na de start in de Marktstraat loop je via IJsbrechtum, Folsgare, Oosthem en IJlst terug naar Sneek en finish je weer in de Marktstraat.

Bekijk het parcours van de 10 Mijl

Hardloopshirt
Net als voorgaande edities ontvang je een uniek 4 & 10 Mijl van Sneek hardloopshirt bij je inschrijving. Voor de shirts werken we met een brede maatboog. Wanneer je je voor 1 mei 2024 inschrijft krijg je het onderstaande shirt. Shirts beschikbaar zo lang de voorraad strekt!

Inschrijven
De voorinschrijving is vrijdag 9 februari geopend. Wanneer je voor 1 mei inschrijft ontvang je een gratis hardloopshirt. Na inschrijving is op zondag 26 mei mogelijk. Let op! Prijzen zijn hoger bij na inschrijving. 

Prijs per deelnemer:
4 mijl: € 15,50,-
10 mijl: €19,50,-