Gelders Fanfare Orkest op bezoek in Oudega (SWF)

0

Oudega – 10 maart aanstaande is het Gelders Fanfare Orkest (GFO) te gast in Oudega voor een dubbelconcert. Het GFO wordt gerekend tot de beste fanfareorkesten ter wereld. Tijdens het afgelopen WMC Kerkrade werd dit orkest onder leiding van chef-dirigent Erik van de Kolk tweede in de hoogste divisie.

Op het programma staan onder meer “Paris – Variations, 1846” van Philipp Sparke (keuzewerk WMC Kerkrade 2018 van Brass-aux-Saxes), “Shapes” van Harrie Janssen, “Festival Bells” van Thomas Doss en “Land of Make Believe” met solist Leo Harmsen

De Christelijke Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht (EMM) is een toonaangevende fanfare in Fryslân die altijd op zoek is naar bijzondere concerten. Het orkest heeft provinciaal aantrekkingskracht. Een deel van de leden van de vereniging komt uit Oudega, echter een groot deel komt uit de hele provincie.

Vanaf 1 januari 2018 staat de fanfare onder leiding van Paulus de Jong, het dubbelconcert met het GFO in Oudega is het eerste optreden zijn leiding. De ontmoeting tussen deze twee mooie fanfareorkesten zal garant staan voor fanfaremuziek van de bovenste plank.

MFC It Joo, Oudega (SWF) | Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 5,00 | Kinderen basisschool gratis |
Kaarten aan de kassa

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend