Afscheid van de zomer met het Stedelijk in Sneek

0

Sneek – Op zaterdagmiddag 23 september wordt bij goed weer de Marktstraat opgetuigd als concertpodium voor het Stedelijk Muziekkorps Sneek met hun afscheidsconcert van de zomer ‘Last Tunes of Summer’.  Dit keer niet met de gebruikelijke podiumwagen, zoals bij veel evenementen, maar gewoon op straat tegenover de Irish Pub.

Met het Groot Orkest van het Stedelijk Muziekkorps op straat uitgerust als Stage Squad met combo en vocaliste. Als soliste is Maaike Kampen uitgenodigd. Maaike, tegenwoordig arts van beroep, zette haar eerste stappen als zangeres voor het voetlicht in de Bogerman Big Band. In diezelfde band werd met een aantal talentvolle muzikanten indertijd het zaadje geplant voor feestband “Groove Department” waar Maaike de “frontvrouw” is.

Het Stedelijk Muziekkorps laat een grote diversiteit aan muziek horen, van filmmuziek, licht klassiek, latin, Iers getinte muziek tot Motown. Dit laatste uiteraard met onze soliste, die dit heel bijzonder vindt om te doen. Uiteraard ontbreken de “tophits” van artiesten door de jaren heen van Edsilia Rombley, Anita Meyer “the Corrs” niet.

De moeite waard om dit optreden van het eigen Sneker Stedelijk Muziekkorps mee te maken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend