Jetten Shipyard Sneek levert 22 m custom motorjacht op

0

Sneek – Jetten Shipyard heeft deze maand een in opdracht gebouwd full custom motorjacht opgeleverd. Het jacht is 22 meter lang en is ontworpen door Guido de Groot Design. Jetten koos Van Oossanen als Naval Architect.

Het Custom motorjacht heeft twee gyrostabilisatoren en een interceptorsysteem voor optimale vaareigenschappen. Voor de voortstuwing werd gekozen voor 2 x 1100 pk Scania Diesel motoren, waardoor het waterverplaatsende aluminium motorjacht een snelheid van maar liefst 27 knopen kan bereiken.

Het 22 meter metende Custom Jacht onderscheidt zich door de combinatie van hoogwaardige prestaties en afwerking. Het royale interieur kenmerkt zich door gebruik van walnoten elementen in combinatie met lederen details en hoogwaardige stoffen. Een zeer luxueuze leefruimte is dan ook het resultaat. Dit motorjacht is uitermate geschikt voor het op comfortabele wijze afleggen van lange afstanden.

Zo beschikt het maar liefst over 3 hutten en 2 badkamers en zowel een riant achter- als voordek, waar het aangenaam vertoeven is. De stijlvolle en op ruimtelijke wijze vormgegeven salon biedt plaats aan een grote loungebank, ruime dinette, een compleet uitgeruste keuken en een cockpit met alle denkbare apparatuur. Benedendeks bevinden zich een indrukwekkende en-suite eigenaarshut over de volle breedte van het jacht en twee ruime gastenhutten met een luxe badkamer.

Custom Jacht 22 meter
Lengte: 22 m (73 voet)
Breedte: 5,85 m
Diepgang: 1.45 m
Ontwerp Exterieur: Guido de Groot Design
Ontwerp Interieur: Guido de Groot Design
Naval Architect: Van Oossanen
Opdrachtgever: Vivante Yachts
Range: 2450 mijl (6 knopen)
Waterverplaatsing: ± 48 ton
Dieseltank inhoud: 5.500 liter
Watertank inhoud: 2.000 liter
Vuilwatertank: 800 liter
Motoren: 2 x 1100 pk Diesel

Opgericht in 1997 heeft Jetten Shipyard onder eigen naam al bijna 300 schepen gebouwd in de modellijnen Jetten, Bommelaer, MPC, Custom Build by en de Jetten Beach, die in 2017 is uitgeroepen tot Europese Motorboot van het Jaar. Op de werf in Sneek werken ruim 40 medewerkers. Jetten Shipyard doet het liefste zo veel mogelijk in eigen huis: aluminium cascobouw, schilderwerk, stoffering, scheepsbetimmering en de technische opbouw. Jetten Shipyard is trots op haar klanten uit meer dan 20 landen, van Noorwegen tot Amerika.

Meer informatie www.jettenshipyard.com

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend