Sneker Weerman – Droge middag na regengebied

0

Sneek – De dag is gestart met lichte regen en dit gebied trekt naar het oosten weg en hebben we een middag met droog weer voor de boeg. Vooral later op de dag mogen we ook nog enkele opklaringen verwachten. De temperatuur komt in de stad nog op een 20 graden uit, wind zuidwest tot west, 1 tot 4 bft.

Vanavond droog met opklaringen en dat geldt ook voor vannacht. Ligt de temperatuur om 20:00 uur nog rond de 17 graden, deze daalt komende nacht naar een 13 graden.

Morgen met het slotconcert van de Sneekweek, een prima dag met aardig wat zon. Verder ook wat stapelbewolking, temperatuur 21 graden in de stad. Niet veel wind uit het noordwest tot noordoosten, daardoor voelt het aangenamer aan.

Maandag zon en warm, 23 graden in de stad, dinsdag eerst zon en nog warmer met 26 graden, in de middag volgen buien vanuit het westen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend