Kopzorgen O.N.S. trainer De Wagt na 0-4 tegen Jong Cambuur

0

Sneek- Oefenwedstrijden, zeker in de voorbereiding op een nieuw seizoen, zijn er om te experimenteren. Trainer Chris de Wagt van O.N.S. Sneek wisselde vanmiddag naar hartenlust, maar liefst 17 spelers mochten opdraven. Het kwam het spel van de Snekers zeker niet ten goede, ze verloren kansloos met 0-4 van tegenstander Jong Cambuur dat een gretige indruk maakte.

Tyrone Conraad driemaal en Yassin Zakir één keer zorgden vanmiddag voor de Leeuwarder treffers op het Zuidersportpark. Voorlopig zijn de kopzorgen voor Chris de Wagt, want over 14 dagen begint de competitie voor de Snekers al  in de derde divisie met een thuiswedstrijd tegen ODIN ’59.

Op woensdag 23 augustus wacht overigens DFS (= Door Fusie Sterk…) al voor een uitwedstrijd in de KNVB beker. Hoofdklasser DFS komt uit Opheusden.

Henk van der Veer

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend