Sneekweekellende voor Sneker wijken

0

Sneek – Met de volledige focus op de binnenstad van Sneek was de ellende die de bewoners van de wijken net buiten de grachtengordel over hun hoofd uitgegoten kregen ongeveer omgekeerd evenredig aan de aandacht die ze kregen van de politie. “Die aandacht was er gewoon niet” vertelt een van de grachtenpand bewoners aan de Balthuskade.

Vernielingen Balthuskade Sneek Foto Jeroen van der Kallen

Vernielingen Balthuskade Sneek Foto Jeroen van der Kallen

Vernielingen Balthuskade Sneek Foto Jeroen van der Kallen

Vernielingen Balthuskade Sneek Foto Jeroen van der Kallen

“Er is hier zo veel vernield, verlichting, vlaggetjes, palen uit de grond, winkelwagentjes in het water gekieperd en er werden zelfs pogingen gedaan om de toegangsdeur van de Waterpoort te rammen. Daarnaast was het tot in de hele vroege uurtjes een enorm dronkenmansgeschreeuw. Ik ben absoluut geen tegenstander van de Sneekweek, integendeel, maar vind het wel jammer dat wij er met de overmaat aan ellende en het volledig ontbreken van politieaandacht, erg bekaaid afkomen.”

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend