Podiumbouw Rabo Slotconcert Sneekweek begonnen

0

Sneek – Vandaag is het eerste ponton in de Prins Hendrikkade geplaatst voor het podium van het Rabo Slotconcert en de Rock kerkdienst die daar aan vooraf gaat.

De gezamenlijke kerken slaan de handen ineen voor een openbare rock kerkdienst op zondagmidag 13 augustus op het drijvende podium van het Sneekweek Slotconcert. Deze openbare gezamenlijke kerkdienst zal van 13.00 tot en met 14.30 uur worden gehouden met medewerking van de beste U2 coverband van Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke kerken in Sneek.

U2 tributeband foto Sneek.nl

U2 tributeband foto Sneek.nl

De rockdienst is de opwarmer voor het 3e Rabo Sneekweek slotconcert in de Looxmagracht, dat van 16.30 uur t/m 18.30 uur de Sneekweek festiviteiten met een semi-klassiek concert zal afsluiten. Het concert wordt geopend door burgemeester Apotheker en begint meteen om 16.30 uur met het orkest van DEBASIC XL. Dit jaar met speciale medewerking van Janneke Brakels, Maaike Kampen, Jan Tekstra en Rodney Elzer. De muzikale leiding is in handen van Theo Brouwer.

Sneekweek slotconcert (bron Sneek.nl)

Het RABO Sneekweek Slotconcert is gratis toegankelijk en in de gracht is ruimte voor meer dan 100 sloepen met publiek. Langs de kades van de Looxmagracht en de Prins Hendrikkade is daarbij ruimte voor nog eens honderden muziekliefhebbers die van het concert kunnen genieten.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend