Succes voor Sneker beachvolleyballers op NK jeugd

0

Sneek- De Beachvolleybal Vereniging Sneek (BVS) had afgelopen weekend meerdere jeugdleden afgevaardigd voor het jeugd NK beachvolleybal. In Scheveningen werd een podiumplaats gehaald door Yorick Boonstra, die met zijn partner derde werd bij de jongens <17 jaar. Grote vreugde was er bij de meisjes <15 jaar; daar werden Desi Poiesz en Brecht Piersma Nederlands kampioen. Grote zus Emma Piersma werd met haar partner Esmee Nederlands kampioen bij de meisjes <19 jaar.

Bij de jongens <19 was er succes voor Rik van Solkema die met zijn partner Mika Nederlands kampioen werd. Naast deze prachtige resultaten speelden op het strand van Scheveningen ook Toon van Solkema en Senna Heikoop bij jongens <17. Lieke Brouwer en Inge Wesselius deden mee bij de meisjes <17 jaar.

Ayla Poiesz en Hiske Janssen, Judy Broersma + partner en Wies van Solkema + partner mochten meedoen bij de meisjes < 19 jaar. Bij de jongens <19 jaar waren Luuk van Solkema en Yarick Poiesz ook aanwezig.

Alle teams speelden zaterdag en zondag, de poulewinnaars leverden op zondagmiddag de 3 kampioenen, die deze week door de Sneker beachvolleybal club BVS in het zonnetje gezet gaan worden.

Lotte Groninger en Demi Veenstra, twee trainsters van BVS, deden mee in de categorie <21 jaar.

Een groot succes wat ongetwijfeld mede aan de aanleg van de 4 nieuwe beachvolleybalvelden in Sneek te danken is.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend