Ambitieus Snakeware zoekt nieuwe ‘digital rockstars’

0

Sneek – Het Sneker bedrijf Snakeware bedenkt, bouwt en borgt sinds 1995 ‘digital DNA’ voor haar opdrachtgevers. Dit doet het bedrijf door pionieren en ‘design technology’ de ruimte te geven om daarmee relevante toepassingen te creëren. Door deze werkwijze heeft Snakeware met Lightcurb het grootste laagdrempelige beacon platform ter wereld ontwikkeld. Het Sneeker bedrijf staat inmiddels in de MKB innovatie top 100 en is tevens genomineerd voor de Accenture Innovation Award 2017. Snakeware geeft haar ambities verder vorm door de komende maanden tien nieuwe medewerkers in dienst te nemen. Het totaal aantal medewerkers komt hiermee op 45.

Snakeware helpt haar opdrachtgevers door de manier waarop zij met hun klanten communiceren te verbeteren. “Een goed digitaal DNA zorgt voor verbinding en resulteert in grotere merkbekendheid, meer omzet en hogere klantentrouw en daarmee weet Snakeware steeds meer opdrachtgevers naar de Gashouder in Sneek te leiden. De halfjaaromzet viel dan ook ruim 10 procent hoger uit dan in 2016.”, aldus Ate van der Meer, Marketing & Sales Director bij Snakeware. Voor heel 2017 verwacht het bedrijf dan ook dat het groeipercentage ruim naar boven bijgesteld gaat worden. Door de aanhoudende sterke vraag zoekt Snakeware tien nieuwe ‘front en back end’ medewerkers om de multidisciplinaire teams verder uit te bouwen.

“Wij zijn trots op het feit dat opdrachtgevers voor langere tijd met ons samenwerken”, zegt een enthousiaste Ate van der Meer. “Onze publicatiesoftware is inmiddels uitgegroeid tot een platform waarmee op eenvoudige wijze meertalige digitale producties, zoals websites, webshops of online communities en activaties, gerealiseerd worden. Op dit moment vertrouwen ruim tweehonderd organisaties dagelijks op de Snakeware software.”

Tot de opdrachtgevers van Snakeware behoren beursgenoteerde ondernemingen als Accell Group (onder meer Batavus, Koga en Van Nicholas), Lucas Bols en GrandVision (onder meer Pearl, Eyewish en Het Huis). Tevens voeren ze grote e-commerce projecten uit voor DekaMarkt, Dirk en Poiesz Supermarkten in de food retail en leveren ze intuïtieve online zoek en boek websites voor partijen zoals Staatsbosbeheer, RCN en Beter Uit Vakanties.

Meer informatie op www.snakeware.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend