Sneker Karateka Anouk Schouten behaalt bruine band

0

Sneek – Zaterdag 17 juni heeft de 21-jarige Sneker karateka Anouk Schouten bij Sportclub F en F The Inner Way haar bruine band Kyokushin Karate behaald. Haar conditioneel pittige en technisch uitdagende examen – verdeeld over twee dagen – bestond uit verschillende onderdelen.

Woensdagavond 14 juni stonden Kihon (basisoefeningen red.), Kata (stijlvorm red.), Renraku en Ido Geiko (loopvormen red.) en een krachttest op het programma. Deze onderdelen namen in totaal vier uren in beslag. Zaterdag 17 juni waren een hardlooptest over 16 kilometer, 27 partijen sparring en een tamashiwari-test (breektest red.), waarbij ze een met een elleboogstoot een baksteen brak, de onderdelen waar ze haar examen succesvol mee afrondde. Naast Anouk Schouten, slaagden Josyn Hylkema (10e kyu), Gerrit Minzinga (8e kyu), Willie Vis (7e kyu) en Doete Alberda (5e kyu) eveneens voor hun examen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend