O.N.S. Boso Sneek O-19 promoveert naar Derde Divisie

0

Hoogeveen- Het team van O.N.S. Boso Sneek O-19 is er zaterdagmiddag in geslaagd om te promoveren naar de Derde Divisie. Door doelpunten van Habtamu de Hoop voor de rust en Jelle de Graaf na de thee lukte het de oranjehemden om AZSV uit Aalten met 0-2 te verslaan.

Dat gebeurde in een alles beslissende wedstrijd te Hoogeveen. Het elftal van de trainers Chris de Wagt & Joerie van Leeuwen en leider Eelco Dijkstra kreeg vorige week nog een teleurstelling te verwerken door de bekerfinale tegen SV Urk O-19 kansloos met 6-2 te verliezen.

Een prima revanche dus van het oudste O.N.S. jeugdelftal, waarvan een aantal jongens het afgelopen seizoen al in O.N.S. 1 mocht debuteren.

 

Foto: Joop Tromp

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend