Mokumse Kelly met student Job uit Amsterdam

0

Sneek –  Ze vielen zaterdagmiddag met hun neus in de Sneker boter, Job Wessels uit Amsterdam en z’n vrienden. Nadat de studenten uit de Hoofdstad eerst een bezoekje aan de Weduwe hadden gebracht, ging het richting Marktstraat. Daar vond juist de derde editie van het smartlappenfestival ‘Sneek met een Snik’ plaats. Met de meezingboekjes in de hand, zongen Job en z’n maten alle bekende meezingers mee.

046

Job liet zich wat graag verleiden door Mokumse Kelly en zong met haar uit volle borst een van de smartlappen mee. En dat is juist de bedoeling van het festival: levensliederen meezingen! Naast Mokumse Kelly, traden het Rembrandt Duo uit Amsterdam op, Marian Giesing, ooit bekend van de WIKO’s en uiteraard het Sneker L.U.S.-koor onder leiding van de immer enthousiaste Fokko Dam.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend