Atrium Dansdagen: Put on your dancing shoes

0

Sneek- Vanmiddag en vanavond traden er zo’n 250 leerlingen uit 25 dansgroepen van Kunstencentrum Atrium op tijdens het eerste deel van de voorstellingen Put on your dancing shoes. Morgen om 14.30 en 18.30 uur volgt het tweede deel met nog eens 23 dansgroepen met zo’n 250 leerlingen.

De voorstellingen worden afgesloten met een schitterende finale met alle leerlingen tegelijk op het podium. Een kleine glansrol is daarin weggelegd voor de verantwoordelijke dansdocenten en tevens choreografen: Jacqueline Veldhuis, Niels van der Wal, Raymond Guzman, Mohamed Yusuf Bos, Afke Brenninkmeijer en Ella Guzman.

Om de twee jaar presenteren alle dansleerlingen van Kunstencentrum Atrium zich tijdens de Atrium Dansdagen. Alle leeftijden en stijlen komen voorbij: van 4 tot volwassen en van klassiek ballet, moderne dans en jazz tot urban en hiphop.

Foto: Jeroen van der Kallen

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend