Sneker korfballers onder leiding van 2 Heerenveners

0

Sneek – Hoofdtrainer Ralph de Vries staat ook volgend seizoen aan het roer bij K.V. De Waterpoort. De 38-jarige De Vries uit Heerenveen verlengt zijn contract met een jaar, tot de zomer van 2018. Ralph de Vries is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij K.V. De Waterpoort en behaalt tot dusverre uitstekende resultaten. K.V. De Waterpoort heeft zich voor het eerst in de geschiedenis in de zaal gehandhaafd in de 1e klasse. Op het veld staat het achttal op dit moment derde op de ranglijst en heeft nog alle kans op het kampioenschap in de 1e klasse A.

Voor het 2e team van K.V. De Waterpoort is er een nieuwe trainer gevonden, namelijk Gerard Plantinga. De inwoner uit Heerenveen volgt de huidige trainer Willem Post op. Gerard Plantinga is momenteel trainer van Heerenveen 4 en behaalt hier een goed resultaat met een huidige 2e plek op het veld in de Reserve 3e klasse E.

Het bestuur van K.V. De Waterpoort is blij met de contractverlenging en de nieuwe trainer voor het 2e team. Janneke Boersma, bestuurslid Technische Zaken: “We zijn erg tevreden over de huidige trainer, hij maakt een goed seizoen door. We zien dat spelers zich goed ontwikkelen en dat er verbetering zit in het spel. Daarnaast creëert Ralph een goede sfeer. De komende periode hopen we deze lijn door te trekken en verder te bouwen aan de toekomst. We verwachten dat Gerard Plantinga Ralph hierin goed kan ondersteunen.”

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend