Sneker Henk Niemeijer overleden

0
Sneek – Op maandag 17 april is onverwachts Henk Niemeijer uit Sneek op 67-jarige leeftijd overleden. Niemeijer was eigenaar van Audio Selectief aan het Grootzand, een winkel in high-end hifi audio-apparatuur en stond in heel Nederland bekend als de autoriteit op het gebied van platenspelers.Henk begon zijn carrière bij de firma Looper, waar hij audio verkocht en de basis legde voor zijn brede kennis van audio en high end apparatuur. Dertig jaar geleden begon hij aan het Grootzand zijn eigen winkel Audio Selectief. waar hij uit heel Nederland liefhebbers van audioapparatuur ontving.

Henk was een bevlogen audioman die uren kon praten over apparatuur, het opschonen van het audiosignaal en zijn favoriete platenspeler. Met name liefhebbers van analoge weergave (“het gaat om de dynamiek en de dynamiek alleen”) en organiseerde jaarlijks een analoge show, waar veel liefhebbers naar uitkeken.

Henk wordt op vrijdag 21 april in besloten kring begraven. GrootSneek wenst vrienden en familie veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend