Nieuwe locatie Restaurant Texas Steak vanaf 21 april geopend

0

Sneek – De nieuwe locatie van restaurant Texas Steak aan de Westersingel in Sneek, naast Theater Sneek,  is vanaf 21 april geopend. Na een ingrijpende verbouwing van zowel de keuken als het restaurant gaat Momi Siboni met zijn crew vandaaag open.

De vorige locatie aan de Wijde Noorderhorne 11 in Sneek bood niet meer genoeg zitplaatsen aan alle gasten. Met deze verhuizing verdubbelt de capaciteit naar bijna 100 zitplaatsen en krijgt Texas Steak een sfeervol en eigentijds interieur.

Vanaf 21 april kunt u voortaan ook lunchen bij Texas Steak, zowel binnen als buiten op het terras aan het water. Met als hoogtepunt de ‘Texas Favorite Lunch’, de meeste uitgebreide lunch van Sneek.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend