David Bowie Tribute in Bolwerk Sneek

0

Sneek – Ground Control wordt beschouwd als de allerbeste David Bowie tribute band die ons land rijk is. Zaterdag 29 april treedt de uit Arnhem afkomstige formatie voor de eerste maal in Friesland op en wel in Het Bolwerk te Sneek.

Wie belichaamde de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s door drie decennia lang steeds te blijven vernieuwen én voorop te lopen in de popmuziek en popart? David Bowie! Zelfs met zijn allerlaatste werk ‘Blackstar’ slaagde hij erin iedereen op het verkeerde been te zetten…

Frontman Ries de Wit en de ervaren bandleden van Ground Control hebben allemaal een andere muzikale afkomst, met verschillende muzikale bagage, maar weten deze te combineren tot één muzikale passie: David Bowie. Ground Control is de uitdaging aangegaan en speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een ‘twist’, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf.

Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’. Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit alles zeer realistisch neer te zetten met een speciale, muzikale en kleurrijke live show.

  • Zaterdag 29 april 2017
  • Poppodium Het Bolwerk, Kerkgracht 8, Sneek
  • Zaal open: 21.00 uur
  • Entree: 10 euro vvk / 13 euro avondkassa

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend