Zomerprogramma Theater aan het Water Heeg 2017

0

Heeg – Lachen, gieren, brullen! Zaterdag 13 mei start Theater aan het Water in Heeg. De komende zomermaanden zijn er 7 cabaretvoorstellingen van uiteenlopende artiesten met verrassende optredens in het prachtige decor van de oude jachtwerf van Pier Piersma. De voorstellingen starten om 20:30 met aansluitend live muziek. Ook kan er een arrangement worden geboekt via de website voor sloepvaren met borrel, lekker dineren met aansluitend de theatervoorstelling.

De volgende voorstellingen staan op het programma: Lisa Loeb & Janneke Rinzema op zaterdag 13 mei, Maartje & Kine op zaterdag 27 mei,  Jacob Spoelstra op zaterdag 3 juni, Arno van der Heyden op zaterdag 24 juni, Natalie Baartman op vrijdag 7 juli, Pepijn Schoneveld op zaterdag 22 juli en Coen Jutte op zaterdag 12 augustus.

Voor meer informatie over de voorstellingen, het boeken van kaartjes & arrangementen, kun je terecht op: www.theateraanhetwater.nl.

Flyer en poster theater aan het water seizoen 2017

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend