Sneker Weerman: Eerst zonnig

0

Sneek – Na een koude nacht met vorst hebben we niet een onaardige dag voor de boeg. De dag start met veel zon, later meer bewolking vanuit het westen. Met een zuidwestelijke wind wordt weer wat zachtere lucht aangevoerd. De wind zwak tot matig, temperatuur 12 graden in de stad.

Komende nacht wordt een stuk minder koud, er is bewolking, het blijft zo goed als droog. Minimumtemperatuur 6 graden.

Morgen overheerst de bewolking en vooral later op de dag kan er af en toe wat lichte regen vallen. Bij een west tot noordwestenwind die zwak tot matig is, hebben we een temperatuur van 11 graden als maximum in de stad. Zaterdag en zondag verlopen aan de frisse kans, wel blijft het zo goed als droog.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend