Bijzondere Kever in modelspoormuseum Sneek

0

Sneek – Een van de topstukken tijdens het festijn met bouwstenen is de Kever Charlotte. Deze tot in detail nagebouwde Volkswagen was een aangename verrassing voor de organisatoren. Naast de vele treinen is het een opvallende verschijning.

In de meivakantie wordt het leegstaande gedeelte van het station in Sneek omgetoverd tot een Festijn van Bouwsteentjes. Een hele vakantie vol LEGO plezier, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging De Bouwsteen. Vanwege de verwachte drukte wordt er gewerkt met speeltijden.

Het Festijn bestaat uit een prachtige tentoonstelling met drie banen met werkende treinen, unieke bouwwerken, demonstraties, nieuwe technieken en voor de kinderen een bouwhoek met duizenden bouwsteentjes om mee te spelen. Genoeg voor uren speelplezier. En hebben de kinderen genoeg van het spelen met LEGO, dan kunnen ze genieten van de mooiste treinen in het museum. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs voor het museum.

Het Festijn van Bouwsteentjes is in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het Nationaal Modelspoor Museum. In de meivakantie van 22 april t/m 30 april elke dag geopend op maandag en zondag van 13 tot 17 uur en op alle andere dagen van 10 tot 17 uur. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Kortom, in de komende periode veel leuke LEGO activiteiten! Alle informatie is ook op www.treinenmuseum.nl te vinden.

Fotobijschrift: Kever Charlotte in Sneek | Foto modelspoormuseum

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend