Jan Tekstra gaat beginnende zangers coachen

0

SNEEK – Singer/songwriter/acteur Jan Tekstra uit Sneek, een van de verrassende artiesten van het Sneekweek Slotconcert, gaat zijn vakkennis delen door middel van verschillende coaching trajecten. Jan heeft zich daarvoor aangesloten bij Vocal Center. Dit bedrijf van oprichter Robin van Beek, verzorgt met 14 specialisten vocal coachings voor alle niveaus in het hele land. Er wordt door het jonge bedrijf gewerkt met Vocal Essence, een zeer doeltreffende, resultaat gerichte zangmethodiek.

“Het gaat niet alleen om zingen maar om een veel bredere aanpak van het ‘artiest zijn’. Vocal Center sprak mij aan vanwege de professionele aanpak en verbluffend doeltreffende zangmethodiek. Daarnaast werken we met een netwerk van stemspecialisten zoals KNO artsen, logopedisten en een groot netwerk in ons vakgebied”, aldus Jan.

“Wat we naast stem-technische lessen onder andere gaan doen, is beginnende en gevorderde singer/songwriters ondersteunen bij songs schrijven, hoe ze uit te voeren en hoe de artiest in kwestie daaromheen een carrière kan opbouwen. Zowel individueel als via workshops”.

Op 9 september in de avond zal Jan een introductieworkshop verzorgen in Leeuwarden, met daarin onder ander uitleg over het bedrijf, de methodiek en een korte masterclass. Info hierover is te vinden via onderstaande adressen.

JAN@VOCALCENTER.NL & WWW.VOCALCENTER.NL

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend