Valentijn met EMM Oudega (SWF) en Piet Kroes

0

piet-kroes-oudegaOudega – Op zaterdag 15 februari, de dag na Valentijn, treedt EMM Oudega in ’t Joo in Oudega SWF op met Piet Kroes als gastsolist. Piet Kroes is een getalenteerde jonge Oudegaaster die op 9-jarige leeftijd begon met het volgen van zanglessen na een solo-optreden in 2007 met een gelegenheids-kinderkoor in eigen dorp. Zijn talent bleef niet onopgemerkt.

In 2012 had Piet een hoofdrol in de musical “Fortissimo en de Magische Noot”, maar echte bekendheid kreeg het jonge Oudegaaster talent met zijn deelname aan The Voice Kids in het seizoen 2012/2013, waarin hij het tot the battles schopte. Vooral het nummer “You Raise me Up” moet bij de volgers van The Voice Kids zijn blijven hangen.

Op het programma staan onder andere “Cry me a River” van Michael Bublé en “The Rose” van Bette Midler, muziek die prima aansluit bij onze gastsolist: Piet Kroes zingt graag intieme, gevoelige muziek.

  • Zaterdag 15 februari 2014, 20.00 uur
  • MFC It Joo, De Joodyk 2, 8614 JK Oudega (SWF)
  • Entree: € 7,50, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend