Piet Adema neemt afscheid van Brandweer Sneek

0

Piet-Adema-afscheid-1Sneek – Op maandagavond 6 mei heeft Piet Adema, na 37 jaar, afscheid genomen van de vrijwillige brandweer in Sneek. Dit wilden zijn collega’s niet onopgemerkt voorbij laten gaan, waardoor er tijdens de oefenavond een melding op de pieper binnen kwam voor assistentie bij een zinkend schip. Dit bleek Piet zijn eigen boot te zijn waar zijn familie hem al stond op te wachten.

Na een rondrit door de stad, een terugblik op de afgelopen 37 jaar en het overhandigen van enkele cadeaus kon men onder het genot van een hapje en een drankje informeel afscheid van Piet nemen. Piet is op 7 mei (zijn verjaardag) 1976 bij de brandweer gekomen en heeft in diverse functies dienst gedaan, waaronder; duiker, chauffeur/pompbediende, schipper, bevelvoerder, posthoofd en instructeur. Piet zijn rustige voorkomen en grote praktische ervaring zal gemist worden. (Foto’s Jan Douwe Gorter)

Piet-Adema--3-bewerkt

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend