C1000 winkels Sneek worden Jumbo’s

0

Sneek 28 april 2012 – Iedereen heeft het de laatste dagen wel op de nationale nieuwszenders kunnen volgen: C1000 gaat uit het straatbeeld verdwijnen en maakt plaats voor het geel van de agressieve formule van Jumbo. Ten dele in ieder geval, want door de Nederlandse Mededingings Autoriteit is beslist dat niet alle C1000 winkels naar Jumbo mochten. Een deel van de supermarkten wordt getransformeerd naar de Albert Heijn formule en een deel gaat over naar de Coop. Maar de twee C1000 zaken van Olaf Hermus aan respectievelijk de Molenkrite en het Normandiaplein in Sneek horen daar niet bij. Het rood van C1000 in Sneek kleurt daar dus geel van de Jumbo.

Olaf Hermus is blij met de duidelijkheid die er nu is ontstaan. “Jumbo is een pracht formule en ik ben er best trots op dat we straks met twee Sneker Jumbo bedrijven aan kunnen schuiven bij deze supermarktketen. Natuurlijker is het jammer dat we nu al weer moeten gaan verbouwen want we hebben heel fors geïnvesteerd in november 2011, maar daar wordt nog wel aan gesleuteld. Het is daarnaast ook niet zo dat alles nu van het ene op het andere moment verandert. Je zou kunnen zeggen dat het beste van de C1000 formule, denk bijvoorbeeld aan de vleesafdeling en de folder, worden behouden en dat dat wordt samengevoegd met het beste uit de Jumbo formule, zoals de 7 zekerheden van Jumbo”.

Daarnaast wordt er nu al gewerkt aan een methode om het C1000 rood met eenvoudige cosmetische ingrepen te veranderen in het Jumbo-geel. “Maar in grote lijnen: helemaal top en ik heb er alle vertrouwen in”, aldus een enthousiaste Olaf Hermus. “Natuurlijk ook een heel klein beetje pijn in mijn rode  C1000 hart, maar het Jumbo enthousiasme overheerst”. (Bij de foto: De georganiseerde chaos die er in november 2011 op het Normandiaplein in Sneek heerste om binnen het tijdsbestek van drie weken het aqua-kleurige  interieur van Super de Boer om te turnen naar het C1000 rood, gaat zich nu dus binnenkort nogmaals voltrekken, maar nu van rood naar geel)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend