Bolsward pakt uit op Koninginnedag

0

Bolsward 23 april 2012 – Bolsward viert ook dit jaar weer zijn Koninginnedag op grootse wijze. In de bijlage ziet u het programma voor deze dag. Het wordt weer een dag voor het hele gezin. Pa en ma struinen over de kofferbakmarkt en de kinderen kunnen zich bij de activiteiten vermaken. Kofferbakverkoop, wij verwachten ook dit jaar weer meer dan ruim 100 deelnemers. De stad staat van af de Sneekerpoort tot de Blauwpoort vol met auto’s van waaruit tweedehands goederen worden verkocht.

Naast de kofferbakverkoop zijn er vele optredens. Het shanty “Skomjend wiid”, muziekvereniging “Oranje”, korps “Hollandia”, “Clown Jet” en wie weet zijn er mensen die zich opgeven voor het open podium “AnnieMo”. Met kinderspelletjes en ballenbakken, springkussens is er ook voor de jeugd een prachtige invulling van de Koninginnedag. De afsluiting van de middag vind plaats op het Marktplein met een optreden van de Makkummer Blues Brothers.

Programma Koninginnedag

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend