Voorarrest Bolswarder kindermishandelingszaak verlengd

0

Bolsward 23 september 2011 – De man die momenteel in voorarrest zit wegens de kindermishandelingszaak in Bolward, het mishandelen van een driejarig jongetje, blijft in ieder geval nog 30 dagen in voorarrest. Half juli  werd de peuter zwaar gewond uit een huis in de Samuel van Haring Houckstraat gehaald en met gierende banden naar de intensive care van het UMC in Groningen vervoerd, waar hij circa twee weken lag.

Omdat de wonden verdacht waren werden de moeder van het kind en haar vriend aangehouden door de politie op verdenking van zware mishandeling. De moeder kwam eerder al vrij maar is nog altijd verdachte. Haar vriend blijft nog dertig dagen in de cel. Hij zal in deze periode voor de rechter moeten verschijnen

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend