Heeg: Eelke Lok bevraagt kandidaat raad SWF

0

HEEG – Op woensdag 17 november 2010 organiseert Plaatselijk Belang Heeg een Verkiezingsavond in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe fusiegemeente Súdwest Fryslân.

Vanaf 19.15 uur is de zaal van MFC It Heechhûs open; de avond begint met de vertoning van de nieuwe film over de provincie Fryslân 'Grutsk', waarna presentator Eelke Lok de kandidaat raadsleden gaat bevragen over hun visie op de nieuw te vormen gemeente.

De bezoekers kunnen zich eveneens in de discussie mengen. Actuele zaken komen aan bod; de toekomstmogelijkheden van Súdwest Fryslân, de financiële gevolgen voor de inwoners, transparantie van de nieuwe gemeente, de bereikbaarheid van het ambtelijk apparaat enz. enz.

Alle partijen die in de huidige vijf gemeenten zijn vertegenwoordigd, hebben een uitnodiging ontvangen aanwezig te zijn met hun kandidaten. Het bestuur van Plaatselijk Belang rekent op een grote opkomst; er zijn immers interessante ontwikkelingen gaande die van belang zijn voor de nieuwe gemeente waarvan Heeg deel gaat uitmaken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend